Bio oil 60ml

Bio-Oil en littekens

Littekens komen veel voor. De meeste littekens zijn het gevolg van sneetjes, schaafwonden en brandwonden die dagelijks ontstaan. Veel littekens zijn ook het resultaat van een operatie.

Bio-Oil® helpt om littekens er zichtbaar beter te doen uitzien, zelfs de minder recente.

Bio oil scars use

Unieke formule

Zowel de Bio-Oil® Huidverzorgingsolie als de Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) bevorderen de celregeneratie. Ze verbeteren het herstellend vermogen van de huid en verhogen de elasticiteit van litteken zone.

Daarnaast beperken ze ook het jeukende gevoel en roodheid die vaak gepaard gaan met een nieuw gevormd litteken.

Effectieve hulp

Bio-Oil® Huidverzorgingsolie wordt sterk ondersteund door fysiotherapeuten die vaak gewrichten behandelen na een letsel. Dat komt hoofdzakelijk omdat de olie niet alleen littekens zichtbaar verbetert, maar ook de elasticiteit van het littekenweefsel op gewrichten en andere beweeglijke zones in stand houdt. Voor een optimaal resultaat wordt er aanbevolen om Bio-Oil® tweemaal per dag gedurende minstens drie maanden aan te brengen en met cirkelvormige bewegingen in de huid te masseren totdat de olie volledig is ingetrokken. Het product mag pas worden gebruikt wanneer de wond perfect genezen is.

Bio oil double focus NL temp
Drops divider

Oorzaken en soorten van littekens

  • Gewone littekens
  • Atrofische littekens
  • Hypertrofische littekens
  • Keloïde littekens
  • Littekens van brandwonden
  • Chirurgische littekens
  • Huidstriemen

Littekens kunnen fysiek ongemak veroorzaken en in sommige gevallen kan hun aanwezigheid het zelfbeeld van een persoon aantasten. Elk individu heeft naar schatting gemiddeld drie littekens op zijn lichaam. De meeste littekens zijn het gevolg van sneetjes, schaafwonden en brandwonden die dagelijks kunnen ontstaan (34%). De andere oorzaken van littekens zijn o.a. chirurgische ingrepen (20%), trauma (15%), electieve ingrepen (15%), cosmetische ingrepen (10%) en de verwijdering van moedervlekken (6%).

Bio-Oil® Huidverzorgingsolie en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) kunnen veilig worden gebruikt op een volledig genezen wond, maar mogen niet worden aangebracht op nog beschadigde huid. Hoewel jongere littekens een grotere kans op verbetering hebben, tonen studies aan dat ook oudere littekens baat hebben bij een regelmatig gebruik van Bio-Oil®.

ontdek meer producten

Wil je de zichtbaarheid van bestaande littekens verminderen? Gebruik dan:

Bio oil product NL

Huidverzorgingsolie

New
Bio-oil Natuurlijke huidverzorgingsolie

Huidverzorgingsolie (Natuurlijk)

Andere huid
Onvolkomenheden