Bio oil 60ml

Bio-Oil en huidstriemen

Bio-Oil® Huidverzorgingsolie of Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) helpt de kans op huidstriemen te verminderen en verbetert de zichtbaarheid van bestaande striemen. Huidstriemen zijn echte littekens die zich vormen wanneer er een snelle gewichtsverandering plaatsvindt die de huid doet uitrekken: tijdens een zwangerschap, na groeispurten tijdens de adolescentie, of in periodes van snel gewichtsverlies (bv. diëten) of toename van spiermassa (bv. bodybuilding).

Strech marks uses retouch

Dagelijkse bondgenoot

Zowel de Bio-Oil® Huidverzorgingsolie als de Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) stimuleren de productie van nieuw collageen dat cruciaal is voor de elasticiteit van de huid. Ze hebben een regenererend effect op de cellen door de algemene structuur en teint van de huid te verbeteren. Ze helpen ook bij mogelijke roodheid en jeuk bij de vorming van nieuwe huidstriemen.

Beide formuleringen helpen de elasticiteit van de huid verbeteren en hebben een aangename en snel absorberende textuur: Bio-Oil® Huidverzorgingsolie dankzij het innovatieve bestanddeel PurCellin Oil™ en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) dankzij een precieze selectie van oliën, zoals sojaolie, zonnebloemolie en saffloerolie.

Doeltreffende
hulp

Bio-Oil® vermindert de zichtbaarheid van huidstriemen en vermindert de kans op de vorming van huidstriemen. Bio-Oil® werkt op huidstriemen in door:

  • Een toename in de productie en hydratatie van collageen te bevorderen;
  • de maximale elasticiteit van de huid te herstellen en te handhaven;
  • het jeukende gevoel dat vaak in de eerste fase van de vorming van huidstriemen wordt ervaren tot een minimum te beperken.
  • roodheid in de beginfasen van huidstriemen te bestrijden.
Bio oil double focus NL temp
Breng Bio-Oil® tweemaal per dag aan om de kans op huidstriemen te verminderen.
Drops divider

Oorzaak van huidstriemen

  • Zwangerschap
  • Puberteit
  • Drastisch gewichtsverlies
  • Overgewicht
  • Toename van spiermassa
  • Medische aandoeningen

Huidstriemen worden veroorzaakt door het uitrekken of barsten van je huid. De natuurlijke elasticiteit van de huid is te danken aan het collageen en elastine in de lederhuid; zij bestaan uit eiwitten en zijn de hoofdbestanddelen van het bindweefsel van het lichaam. Dankzij dit weefsel kan de lederhuid zich aan de continue beweging en veranderingen van het lichaam aanpassen en zo nodig uitzetten en samentrekken.

Tijdens periodes van snelle gewichtstoename of -verlies kan de huid te weinig tijd hebben om zich aan te passen. Dit veroorzaakt breuken in het weefsel die op hun beurt tot littekens in de huid leiden, ook wel 'atrofische striae' of huidstriemen genaamd. De kans dat er huidstriemen ontstaan hangt van meerdere factoren af: huidtype, leeftijd, erfelijkheid, dieet en hydratatie.

ontdek meer producten

Wil je bestaande huidstriemen minder zichtbaar maken en de kans op nieuwe verminderen? Gebruik dan:

Bio oil product NL

Huidverzorgingsolie

New
Bio-oil Natuurlijke huidverzorgingsolie

Huidverzorgingsolie (Natuurlijk)

Andere huid
Onvolkomenheden