Bio oil landing uses all NL tem

Bio-Oil en droge huid

Ook bij een droge, gedehydrateerde huid zij de Bio-Oil®-producten doeltreffend en praktisch in gebruik. In het bijzonder helpt Bio-Oil® Gel Droge Huid om tekenen van droge, ruwe, schilferende en rode huid te voorkomen, herstellen en verzachten. Het vermindert ook onmiddellijk een trekkend gevoel en hydrateert de huid intensief. Ook Bio-Oil® Huidverzorgingsolie en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) kunnen worden gebruikt om de natuurlijke hydrolipidenlaag van de droge, gedehydrateerde huid te herstellen.

Voor droge en zeer droge huid

Dsg dry skin uses NL BE
  • Doffe huid
  • Ruwe huid
  • Jeuk
  • Ongelijke teint

Het huidoppervlak is bedekt met een onzichtbare hydrolipidenlaag die als een barrière werkt om de verdamping van water uit de huid te voorkomen. In sommige gevallen is deze barrière van lipiden aangetast waardoor de mogelijkheid om voldoende water vast te houden afneemt . Dagelijks baden en douchen kan het verlies van deze lipidenlaag verergeren.

Bio-Oil® Gel Droge Huid, met zijn unieke en innovatieve formule rijk aan oliën en boters die water vasthouden, bestrijdt droogheid van de huid en geeft zelfs extreem droge huid een diep en intens gevoel van hydratatie.

Tweemaal per dag aanbrengen.

Uitgedroogde huid

Bio oil dry skin uses NL temp

Bio-Oil® Huidverzorgingsolie en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) bevatten ingrediënten die droogheid van de huid verlichten en de natuurlijke hydrolipidenlaag van de huid herstellen door vocht te helpen vasthouden.

Tweemaal per dag aanbrengen.

ontdek meer producten

Wil je een droge huid aanpakken en hydrateren? Gebruik dan:

Dry skin gel product NL BE

Droge Huid Gel

Bio oil product NL

Huidverzorgingsolie

New
Bio-oil Natuurlijke huidverzorgingsolie

Huidverzorgingsolie (Natuurlijk)

Andere huid
Onvolkomenheden