Landing uses NL temp

Andere onzuiverheden

Bio-Oil® Huidverzorgingsolie en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) zijn veelzijdige dermatologische oliën die gespecialiseerd zijn in huidverzorging. Door hun unieke en innovatieve formule verbeteren ze niet alleen de zichtbaarheid van littekens en huidstriemen, maar zijn ze ook effectief en praktisch in gebruik in geval van andere onvolkomenheden van de huid, zoals verkleuring, veroudering en uitdroging van de huid.

Factoren die de huid beinvloeden

Bio oil uneven skin tone use
  • Puistjes
  • Hormonale veranderingen
  • Blootstelling aan de zon
  • Genetische factoren
  • Geneesmiddelen
  • Irriterende stoffen

Een ongelijkmatige teint is het resultaat van een ongelijkmatige productie van melanine in de lederhuid. Dit kan het gevolg zijn van externe oorzaken, zoals overmatige blootstelling aan zonlicht of het gebruik van depigmenterende producten van slechte kwaliteit, of van interne oorzaken, zoals hormonale veranderingen door zwangerschap, menopauze of het gebruik van orale anticonceptie. Bio-Oil® Huidverzorgingsolie en Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) helpen een ongelijkmatige teint verbeteren.

De doeltreffendheid van Bio-Oil® Huidverzorgingsolie hangt af van de werking van de vitamine A, vitamine E en bisabolol die in de kamilleolie zitten en die een afwijkende pigmentvorming aanpakken. In Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) zorgt het synergetische effect van vitamine A in rozenolie, vitamine E in tarwekiemolie, distelolie en bisabolol voor een verbetering van de hyperpigmentatie.

Breng Bio-Oil® tweemaal per dag gedurende minstens 3 maanden op de getroffen zones aan. Bio-Oil® bevat geen zonbeschermingsfactoren (SPF). Afzonderlijke resultaten kunnen variëren.

Huidveroudering

Bio oil aging skins use
  • Rimpels
  • Afwijkende pigmentatie
  • Verlies van huidskleur
  • Ontspanning van hals en halslijn

Een gerimpelde huid, die gewoonlijk met ouder worden wordt geassocieerd, wordt grotendeels veroorzaakt door een achteruitgang van de synthese van elastine en collageen in de huid.

Bio-Oil® kan worden aangebracht om de vorming van rimpels te vertragen door een diepe vochtinbrengende werking die de huid voedt, verzacht en ontspant. Dankzij de vitamine E heeft Bio-Oil® Huidverzorgingsolie een anti-oxiderende werking tegen vrije radicalen, terwijl de jojoba- en hondsroosolie in Bio-Oil® Huidverzorgingsolie (Natuurlijk) huidveroudering voorkomen en tegengaan.
Er wordt aangeraden om het product in een opwaartse beweging met de handen aan te brengen op o.a. de halslijn, hals, kin en het gelaat.
Breng Bio-Oil® tweemaal per dag op de getroffen zones aan.

Afzonderlijke resultaten kunnen variëren.

ontdek meer producten

Wil je een ongelijkmatige huidskleur, rimpels, huidveroudering en andere onvolkomenheden tegengaan? Gebruik dan:

Bio oil product NL

Huidverzorgingsolie

New
Bio-oil Natuurlijke huidverzorgingsolie

Huidverzorgingsolie (Natuurlijk)

Andere huid
Onvolkomenheden